Ystävät, kutsut ja suklaata ♥ Ihana yhdistelmä

Meillä oli tänään Me&I-vaatekutsut.

Oletko sinä tutustunut niihin vaatteisiin?

Itse pidän vaatteista siksi, että ne ovat materiaaliltaan pehmeitä, kestäviä ja pysyvät hyvän näköisinä pesusta toiseen. Vaatteet ovat arvokkaita, mutta aivan samanhintaisia vaatteita löytyy myös vaatekaupoista. Ja kyllähän se usein niin on, että halvalla ei saa hyvää.

Ihan kaikki MeandI-vaatteet eivät ole minunkaan makuun, mutta tälläkin kertaa löysin itselleni jotain mukavaa. Ja mikä mainiointa, vaatteita saa sovitella yhdessä ja erikseen, omien vaatteiden kanssa, sommitella ja kysyä kaverilta, nauraa kiristyksille ja myös huomata, että joku istuu päälle kuin nakutettu.

MeandI-vaatteista löytyy kokoja myös meille isommille. Ihan joka tuotteesta ei tokikaan löydy kaikista isompia malleja. Esim. jotkut farkkumallit eivät inahdakaan minun takamukselle. Jotkut koot kuitenkin saattavat myös yllättää. Mutta, farkkujen sijasta isommillekin löytyy juhlavan näköisiä housuja, mitkä eivät kuitenkaan ole suoria, mutta eivät ihan gollareitakaan. Jokaiselle löytyy varmasti jotain, olitpa miten iso tai pieni tahansa. 

Lasten vaatteissa on mainiointa niiden värit ja yhdisteltävyys.

Minusta kutsuilla ei ole tärkeintä se, kuinka paljon kukakin on ostanut. Minulle on ihan sama, saanko mitään alennuksia tai etuja. 
Tärkeintä on, että kokoonnumme yhteen, kahvittelemme ja pidämme hauskaa. ♥Tällä kertaa meillä oli tupa täynnä ihania ihmisiä. Moni oli tuonut mukana myös ystävän. ♥


Kahvipöydän kuningattareksi olin tehnyt Mudcaken eli Mutakakkua/suklaakakkua. Niinkuin näette, sitä jäi vain 3 palaa. Eli hyvää taisi olla.

Helppoon ja suussasulavaan kakkuun löydät ohjeen täältä. 


Kiitos myös ihanalle Leenalle, joka esittelit tuotteita napakasti, mutta sopivan rennosti.
 Sinulla on paljon tietotaitoa ja ihana asenne. ♥

Hymyssä suin ja lämmin tunne sydämessä on ihana käydä nukkumaan. 

♥ Hyvää yötä! ♥

Kommentit

 1. Olen jonkun verran tilannut noita meandi:n vaatteita itselleni, vähemmän itse asiassa lapsille... Olisi kiva nähdä kuvia ostoksistasi!

  VastaaPoista
 2. En ole koskaan tilannut noita vaatteita mutta ovat varmasti hyviä kun paljon noita kutsuja on :) Ihanat herkkutarjoilut ❤️Leppoisaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
 3. Minä ole jotain käyttänyt noita vaatteita, sitten tyttärentyttärellä on niitä paljon käytössä. Ovat aivan söpöjä ja omanlaisia,ei ihan normi henkkamaukka-vaatetta.

  VastaaPoista
 4. Kauniita vaatteita, mutta itse en ole tutustunut lähemmin.
  Ihanat herkut teillä oli ja varmasti oivallinen tunnelma!

  Leppoisia syystuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit