Pieniä muutoksia tv-huoneessa

Tänään ajattelin näyttää teille, mitä muutoksia tv-huoneemme on kokenut. Ei oikeastaan mitään kovin suurta, mutta sitäkin syksyisempää ja tunnelmallisempaa.
Kuten jo eilen kerroin, että nojatuoli siirtyi eteiseen ja sisustusportaat tänne... tässäpä ne sitten ovat.

Kaapissa olleet vanhat lasipurkit pääsivät kynttiläpurkeiksi ja pienissä purkeissa säilytetään kynttilöitä, pullon korkkeja ja tölkkien klipsuja.
Huone on kyllä nyt ihanan tunnelmallinen ja viihtyisä.
Tuota sohvaahan olen pohdiskellut jo pitkään hävitettäväksi. No, siinä on kuitenkin vielä hyvä istua, päällisin puolin se on hyvännäköinen ja musta... kulmaukset on vaan kynsitty vanulle, vaikka kuinka olen niitä korjannut... No, ehkä sopiva sohva osuu joskus kohdalle...


Siirtelin vähän somisteitakin eri pöydille ja tämä uusin ihanuus on minusta äärimmäisen kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tällaisia löytyy ainakin SisustusTrendosta eri kokoisina.
Onko kyseinen liike sinulle tuttu?

Mukava liike, eikä tule tunnetta että olisi pakko ostaa jotain... Liikkeessä on myös pienen kukkaron tuotteita, mutta löytyy myös arvokkaampaakin esinettä. Jokaiselle varmasti jotain. Itse tykkään liikkeestä juurikin siksi, kun siellä on niin moneen tyyliin sopivaa ja saa rauhassa ihastella ja kierrellä, aina uudestaan ja uudestaan.

Viimeksi käydessäni sain myös ihan ilmaiseksi sisustusvinkkejä ja vastauksia ongelmiini. 
Suosittelen ehdottomasti käymään!


Ja lopuksi vielä vähän päivän piristyksiä...
Eilen oli keskiviikko ja tänään torstai... eiku miten se menikään...
Tänään oli siis keskiviikko ja huomenna torstai?
Eikös se ole sen merkki, että kun päivät menee sekaisin niin on sopivan rentoutunut lomalla? 

Kahvakuula johon eilen olin menossa, olikin tänään. Tänään kuulin myös, että tänään on keskiviikko ja huomenna torstai... kuntoilua on tullut harrastettua nyt oikein urakalla ja olen taas huomannut, että sehän on hirmu kivaa, kun pääsee vaan alkuun. Kaikenlaista pientä positiivista olen myös huomannut, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Että, jos näätte minut hymyssä suin, niin siitä se vaan johtuu. 
Sisäisestä kauneudesta ja ulkoisesta hyvinvoinnista.

Tänään sain myös hoidella pieniä enkeleitä ja 
illalla huomasin olevani tyytyväinen kaikista elämäni enkeleistä! ♥Enkeleitä uniisi!

Kommentit

  1. Hyvältä näyttää! Sohva sopii kyllä mun mielestä tosi hyvin, älä nyt vielä hävitä :). Trendossa olen suunnitellut monta kertaa käyväni, mutta en sitten ole käynyt.. Täytyypä mennä, jos siellä on edullisempaakin tavaraa :) Liikunta on just kivaa siksi, et niin äkkiä huomaa sen kehityksen kun vaan jaksaa aloittaa! Kivoja treenejä!

    VastaaPoista
  2. Ihanalta näyttää olohuoneessa, syksyistä tunnelmaa <3 Nuo sisustusportaat ovat todella hurmaavat :) Mukavia kuntoiluhetkiä, ihanaa syyskuun alkua ja leppoisaa loppuviikkoa <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit