Ja mittään en oo saanu aikaiseksi...

Ja kyllä mua nyt niiin ärsyttää. Mittään en saa aikaiseksi, mittään en oo teheny ja tätä blogiakin pittää muuttaa koko ajan. En oo tyytyväinen, kodinhoitohuone ei oo hyvä, patjat on huonot, lunta on pihalla ja uloskaan ei viiti mennä. Sukset tönöttää porraspielessä ja metriäkään en oo hiihtänyt. Mieli kyllä tekis, mutta ei oo latua ja aina pitäs autolla lähteä ja on se hankala. Ei oo kyllä urheilukamppeitakkaan, aina on ne samat tuulihousut. Onkohan nekin jo kohta puhki, haalistunneet ainakin on ja mittään lämpöäkään ei oo. Niin pitäs toppatakilla hiihtää ja hikihän siinä tullee, ei oo urheilupipoa ja sekin pitäs hommata.

Niin on pyykit pitkin lattiaa, pursuavat kuivurista. Ovat sentään puhtaita. Kissankarvoja on joka paikka täynnä, pyykkikoneessakin. Miten lie sinnekin joutuneet? Ei oo hyvä mikkään, liian paljon tavaraa. Pitäis laittaa kirppis pystyyn, en kyllä lähe viemään mihinkään. Ostaiskohan kukkaan?

Ja housut kiristää, ahistaa ja ärsyttää. Ei oo hyvä, maha on paksu ja takamuskin levennyt. Ja kyllä sitä pittää olla saamaton. Kävinhän sentään yhen kerran salilla sunnuntaina ja tulihan siitä hyvä mieli, mutta kun... ja onhan mulla niitä omiakin vehkeitä, kun vaan jumppailis.

Ja karjalanpiirakka on niin hyvvää, etenkin kun siihen laittaa juustoo ja mikroon. Kyllä niitä kolme menee kevyesti. Onhan se maha kipiä sitten ja taas leviää, mutta kun on se niin hyvvää. Ja minähän en sitte jälkeen joulun oo suklaata syöny, niin on saaneet olla itekseen rasiassa. Ja yhtään ei oo sitte missään näkyny. Mihin lie sekin käyttämättä jätetty energia menny?

Ja mihin tuolta telekkaristakin on kaikki sisustusohjelmat häipyneet? Uusintoja vaan tulee ja jotain muuttouudistusohjelmia, mutta missä on T.I.L.A. ja muut vuosien suosikkiohjelmat? Ei oo pyhäaamukaan ennää niinku ennen, kun piti niitä nousta vahtaamaan... nyt joutaa maata sängyssä.

Mutta, huomennahan se on taas uus päivä ja aina voi tehä uusia lupauksia itelle ja toisille. Eihän niitä oo sitte ennää pakko muistaa loppuviikosta! ;)

Parempaa huomista odotellessa; Anne

Kommentit

  1. heehe..useammalla samaa ollu blogimaailmassa ilimassa viimeaikoina. PMS..se on se mihinkä voi vedota aina jos ei järellistä syytä keksi :D

    VastaaPoista
  2. Siihenhän sitä voi aina vedota. :)
    Nyt yritän taas reipastua.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit