Käsintehtyä ja vähän muutakin

Olen miettinyt, mitähän minulle on tapahtunut. Jotain positiivista joka tapauksessa. Olen alkanut kiinnostumaan kaikesta piiperryksestä, kuten viherkasveista, yrteistä, kaikesta vihreästä ja käsitöistä.
Olen ostanut joskus ennenkin basilikaa ja muita yrttejä salaattiin laittoa varten, mutta ne ovat tahtoneet aina kuivahtaa ja kuihtua pois tai sitten olen kastellut niitä liikaa ja varret ovat kasvaneet liika pitkiksi. 

Ajattelin kokeilla tällaista "kasvihuonetta." Vettä lasipurkin pohjalle ja yrtti sinne. Ainakin näin muutaman päivän jälkeen vaikuttaa oikein hyvältä. Basilika pysyy myös pystyssä ja purkissa on hyvä "ilmastointi."
Täytyy vaan kaivaa näitä purkkeja jostain lisää, niin voi hankkia lisää vihreää ikkunalle ja salaattiin.


Ostin myös viime syksynä lankoja, että teen niistä itselle pipon. Sehän meinasi olla työläs operaatio, mutta kaikkien mutkien jälkeen, kun sain ajatuksen päähäni päähine valmistui muutamassa illassa. Eikä todellakaan ole vaikea. Pieniä virheitäkin tuli mukaan, mutta eihän niitä tarvitse esitellä. Kauniit äidin tekemät kukat (jotka löysin laatikosta) kruunaavat kaiken!
Keväthanget, täältä tullaan!


Toinen akvarellitaulu valmistuu myös kovaa vauhtia, mutta siitä myöhemmin, jahka se on valmis!
On se tämä elämä ihmeellistä!
Kunpa voisin kertoa teille sen sisäisen tunteen, mikä vapaus sisälläni onkaan. Kaikki negatiivisuus ja pahailma on karkoitettu ja tilalle on tullut rento, iloinen, positiivinen ja "teenjustiinmiltänyttuntuuAnne" ja ilman stressiä!

Kunpa voisin siirtää tämän sisäisen vapauden sinullekin!

-Anne-


Kommentit

Suositut tekstit