Tere Tere, terveisiä Tallinnasta

Hei vain Ystäväiset, pitkästä aikaa!

Enhän toki ole unohtanut tätä blogiin kirjoittamista, mutta joskus vain ei ole niin kamalasti asiaa. :D

Mutta, nyt sitä on kerääntynyt erityisen paljon, kuvien kera.
Tein ihanan naistenreissun Tallinnaan viikonlopun aikana ja totesin, että seuraavalla Tallinnan reissulla menen heti suoraan keskustaan enkä jääkään kuluttamaan aikaa ja hermojani SadaMarketin alueelle... Totesin myös, että vaikka yrittäisin olla Virossa kuinka hieno nainen tahansa, niin ainakin yhdet matalat kengät kannattaa ottaa mukaan, jos meinaa kävellä paljon. Huoh!

Keskustasta löytyi erittäin mukava ostoskeskus Virukeskus. Tuossa alla olevassa blogissa asiaa enemmän. Itse olin tehnyt vaateostoja jo lähtiessä Suomesta, joten ostin vain jotain pientä, huivin ja monet muoviset nappikorvikset eurolla ja kahdella... :) Sisustusliikkeitä tässä ostoskeskuksessa ei ollut, en ainakaan huomannut. Tosin emme käyneet ihan keskuksen toisessa päässä, koska ostettavaa ja ihmeteltävää riitti ihan alkupäässäkin.
http://www.tallinna.biz/2009/10/viru-keskus.html

Yövyimme Tallink City Hotellissa, mikä oli Virukeskusta vastapäätä. Oikein suositeltava paikka! Siisti, herkulliset aamupalat, ihania hoitoja edulliseen hintaan ihan saunaa myöten!
 http://www.tallinkhotels.com/fi/mainmenu/cityhotel/default.htm

Kehumisen arvoisia paikkoja olivat myös nämä ihanan keskiaikaiset ruokaravintolat!
Edulliset hinnat ja mielettömän isot annokset. Etenkin tuossa alemmassa. Tunnelma oli niin korkealla, että kannat kattoon vaan! ;) Elävä musiikki antoi mukavasti viihdykettä.

http://www.peppersack.ee/

http://www.kochiaidad.ee/?go=al01


(kuva Kochi Aidad-ravintolan sivulta)
Täytyy kyllä sanoa, että Tallinna näyttää aivan erilaiselta kun menee vähän "peremmälle" eikä jääkään siihen satama-alueelle. Ehkäpä tehdään kesällä uusi reissu jollakin porukalla!

                                                                    Anne

Kommentit

Suositut tekstit