Nyt on juhlat juhlittu ja arki koittaa taas...

No niin Ystävänpäivät oli ja meni ja muutamia korttejakin tuli. Aivan ihania olivat kaikki ja etenkin omaperäiset kiitosviestit! Ihanimmaksi nousi ystäväni viesti: " Kiitos sulle, ettei meidän ystävyydessä ikäero haittaa." Tuosta tuli ihan hirmuisen hyvä mieli!
Minulla on monenikäisiä ystäviä, niin nuoria kuin iäkkäämpiäkin, jokaiselta oppii jotakin.Olen miettinyt jokaista saamaani korttia erikseen ja jokaisesta kuvastuu lähettäjän ystävyys ja sen kirjo meidän välillämme. Tämä kortti sai minut nauramaan ääneen ja muistelemaan yhteisiä hauskoja hetkiämme. Tämän ystävän kanssa olemme jakaneet ilomme ja surumme avoimesti ja etenkin sen ilon! Aina sattuu ja tapahtuu kun nähdään ja sitä naurua riittää aina vielä reissujen jälkeenkin!


Tästä kortista aistin ihanan herkkyyden ystävyytemme välillä. Se on juuri niin aitoa ja herkkää, kuin tämä kuvakin, vaikka emme näekään kovin usein.Tämä suuri sydän tuo ajatuksiini kummilapseni ja hänen perheensä. Ja sydän on todella suuri ja aito. On ihanaa saada heiltä aina itsetehtyjä kortteja!


Tämä kuvaa vanhempiani aidoimmillaan! :)
Aito rakastaminen ilman ihmeellisyyksiä!


Ja sainhan minä kauniita kukkasiakin, kaksikin kimppua. Tosin toisesta en muistanut kuvaa ottaa. Mietin näiden tulppaanien väriä, että en ole nähnyt tällaisia kovin usein. Kauniin pinkkejä!
Ystävä, jolta nämä sain on juuri näiden kukkien värien kaltainen. Herkkä, intoa pursuava ja pohdiskeleva!

           KIITOS IHANAT YSTÄVÄT! JA MYÖSKIN NE, JOITA EN TÄSSÄ ERIKSEEN
                                         MAININNUT. OLETTE TÄRKEITÄ!

Minusta on myös hirmuisen ihanaa, kun blogiini on tullut paljon uusia lukijoita ja etenkin, kun kirjoitatte viestejä. Silloin tiedän, että siellä on joku joka kuuntelee. :)
Olen huomannut myös, että olen saanut ystäviä ulkomaita myöten. On mukava lukea, että voin ilahduttaa ajatuksillani ihmisiä ympäri maailman.

                                                        Ystävänne, AnneKommentit

Suositut tekstit