Tunnelmia Thaimaasta


Tästä muutoksesta olen tainnut kertoa jo montakin kertaa, mutta tässäpä vähän kuvia muutoksesta. Tämä huonehan on elänyt koko ajan asumisemme aikana eikä se ole löytänyt oikein asemaansa. Alunperinhän tästä piti tulla Baarityyppinen huone/saunan vilvoittelutila. Tätä nykyä se toimii ihan samassa roolissa, tosin joka päiväisessä käytössä. 
Tv ja sohva siirtyivät tähän tilaan ja olohuoneeseen jäivät nojatuolit.
Huone on sisustettu Thaimaan tuliaisilla, mitkä tuovat vähän lämpöä tähän kevätpakkaseen. 
Sohvan puoleisella seinällä ei ole vielä mitään, jossakin vaiheessa olemme miettineet seinän tapetointia, mutta siinäpä se nyt on. Näissä kuvissa huone näyttää kyllä hirmu kapealta ja pieneltä, ei se kyllä oikeasti näin kapea ole. :D

Calle Aukusti viihtyy hyvin ystävämme tekemällä tuolilla. Saimme nämä tupaantuliaislahjaksi (2) ja kesän ne palvelivat takaterassilla, missä toinen vieläkin on. Nämä ovat kyllä aivan ihanat tuolit!Sisustus tuskin on lopullinen, mutta olkoot nyt aikansa. Olen haaveillut tähän kuvatauluja omista kuvista. Täytyisi vaan saada ne tehtyä...


Krokotiili on muisto Thaimaan reissusta. 1kk ikäinen "täytetty" krokotiili... Olihan ne elävät, isot krokotiilit aika huikeita!


Minulla on näin pakkaskelillä ihan mahdoton auringon ja lämmön kaipuu. Nyt ei ole mahdollisuutta lentää aurinkorannan lämpöön, täytyy keksiä itse näitä keinoja asian helpottamiseksi! ;)

Lämpimiä kelejä odotellen, Anne

Kommentit

Suositut tekstit