Ihanaa sunnuntaita!


Kuten huomaatte, olen tehnyt myös blogissa siivouksia, eikö näytäkin nyt paljon selkeämmältä? 

Meillä on nyt kotona Callen kamari ja kodari hieman sekaisin, mutta olen armahtanut itseni ja teen pikkuhiljaa... eikö ole jännä, että olen oppinut tuon tavan. Ennen tein kuin pöhölö, vaikka yötä myöten. Nyt voin hyvällä omalla tunnolla istua tovin ja antaa olla. :) On muuten yllättävän vapauttava tunne.

Eilen kävin isotätini 90-vuotis syntymäpäiväjuhlilla. Vaikka sankari ei välttämättä tänään muistakkaan olleensa juhlissa, niin väliäkö tuolla. Jollakin tasolla hän kuitenkin näytti nauttivan. Ja sai ainakin vähän vaihtelua päiväänsä. Toinen mummuni on kuollut ollessani 7-vuotias, joten hänestä ei ole kovin paljon muistikuvia. Olen sitten "ottanut" näitä mummun siskoja varamummuiksi. Toinen mummuni nukkui pois joitakin vuosia sitten yli 80-vuoden iässä. 


Katsokaapa, miten vanhaan ja arvokkaaseen vieraskirjaan sain kirjoittaa nimeni!Juhlissa jouduin antamaan periksi dieetilleni, koska en kerta kaikkiaan kehdannut olla ottamatta syömisiä, tyydyin kuitenkin voileipiin ja leipäjuustoon kahvikupposten kera. Tiedättekö, että olihan ne hyviä, mutta sitten tuli mötköttävä olo, ku en oo nyt semmosia syöny. Vettä join sitten 3 litraa, ku kotia tulin. :)
Toisaalta tässä tullee ihan ihtesä kyyläksi, ettei vaan paino yhtään nouse.
Illalla minua odotti herkulliset ruoan kera mukavan tunnelman. En ole muuten koskaan maistanu tavia, mutta nyt oon! Ja oli hyvvää! Miesväki oli tehnyt myös Pulled Porkia ja nam nam!Siitä oon kyllä äärimmäisen ylypee itestäni, että yhtään ainuaa herkkua en oo ottanu, vaikka ois ollut tarjolla. Hyvä minä!  
Purukumi ja vesi tyydyttävät suurimmat puutteet ja voin sanoa, että jos syönti menee liian pitkään, niin mielitekoja tullee ku verensokeri laskee.Tännään taas 250g vihreää ja 100g kanaa meni hyvin mahhaan ja maha tuli täyteen.
Huomenna tullee 2 viikkua Superdieettiä, painoa on tippunu 3,2kg. Nyt hittaasti, ihan -100-200g/vrk, mikä on toisaalta hyvä, joku päivä tuli +200g, mutta seki lähti heti pois. Sinä päivänä join vähemmän, ku ois pitäny. Toisaalta tästä tullee vähän ressiä, ku kyttää painuaan, mutta se pieniki vähennys tuntuu huipulta. Nyt en oo liikkunu ihan niin paljo ku viime viikolla, seki varmaan vaikuttaa. Tänään me on nyt vaan oltu, nautittu takkatulesta ja röllötelty.Huomenna mulla alkaa 7 viikon harjoittelu vuodeosastolla ja se vähän jänskättää, mutta enköhän oo huomenna jo vähä viisaampi. :)


Niin ja vielä... ku oo tässä istunu ja katellu blogeja, niin oon tutustunu ainakin 20 uuteen blogiin ja aika moneen jäin lukijaksikin. Ootte kaikki Ihania ihmisiä! 

Mukavata viikkua, Ystävät!

-Anne-

Kommentit

 1. Ihanan banneri ja kaunis ulkoasu tässä blogissa ja joo, on kyllä selkeämpikin kuin aikaisempi!
  Mukavaa luettavaa ja oletpa ollut kyllä melkoinen kun olet herkuistakin kieltäytynyt! Hyvä painonpudotus tahti, ONNEA!!!!
  Mukavaa, kun onnistuu!
  Onnea myös vuodeosastoharjoitteluun, hyvin se menee!!
  Kivaa alkavaa viikkoa sinulle ilopilleri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään. Joskus sitä vain tarvitsee kaikenlaista puhdistautumista.
   Kivaa viikkoa myös sinulle Sari! :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää, selkeää ja <3 ihania pilkkuja <3
  Juu kyllähän se harmitta, kun olis juhlia ja herkkuja tarjolla, mutta hienoa kun olet pysynyt päätöksessäsi, sekin aika koittaa, että voi silloin tällöin herkutella :)

  Mukavaa harjottelua sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain syystä minua ei oikeastaan edes harmita, paitsi joskus ehkä vähän. Aika hyvin tähän elämäntyyliin on tottunut. :)
   Kiitos!

   Poista
 3. Uusi look näyttää hyvältä! Ja onnea isotädille, aivan mahtava vanha vieraskirja!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minusta tämä on tosi hyvä!
   Eikö olekin mainio vieraskirja, vuodelta -48.

   Poista
 4. Kyllä ihailen tuollaista päättävyyttä, se repsahtaminen kun on niin heloopa:)
  Mukavaa viikkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yllättävän hyvin tämä on onnistunut. :)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit