Mummulan makiat

Mukavaa pakkasiltaa!
Kävin muutamista blogeista hakemassa siivousinnostusta,mulla se on nyt jostain syystä ihan puissa.Jottain sisustusta tekis mieli tehä,mutta on ideat hukassa. Toisaalta ois jo niinku kevät,mutta sittei kuiteskaan. Ja taas ko katon teijän blokeja,niin se valkonen tuntuu niiin ihanalta,mutta ko en saa kaikkea valkoiseksi. Nooh,kyllä se tästä taas. Mun mielestä ei kannata sisustella pimiällä,ku päivänvalossa kaikki näyttää ihan toiselta.

Mutta,kerronpa teille vähän meijän Calle Aukustista. Käytiin pyhänä mummulassa kylässä,Calle ois halunnu jäähä sinne,eikä ois millään lähteny kottiin. Hän kun on niin omilla evväillä oleva,ettei ollu mittään mukana,niin tulimma kotia. Oisin laittanu teille kuvan,mitä mieltä Calle oli,mutta en osaa/saa laitettua sitä tästä puhelimesta... Voitte vaan kuvitella,miten se mökötti. Kyllä,meidän Calle osaa sen. :-)

Tänään kun menin myöhemmin kouluun,vein Callen mennessä mummulle ja papalle. Voi veljet,sitä riemua! Joku voi ajatella,että pöliä,se on vain kissa,mutta sen kyllä näki oikeasti,miten se nautti!

Siellä oli touhuttu monenlaista ja mummu paistoi vielä lättyjäkin! Tosin Calle ei niitä syönyt. Käytiin nyt illalla hakemassa,niinkuin ikäänkin lapsi hoidosta. Jos voi sanoa,niin kaikilla mummulassa oli suut messingillä! :-)
Onko kellään muulla kissa-tai koiramummulaa?:-)

Minusta se on vaan rikkaus,kun on laaja syrän. Olipa kysymyksessä sitten ihminen,eläin tai siltä väliltä.

Ihanata iltaa,kamut!
-Anne-

Kommentit

 1. Rikkautta on avara sydän:) sellainen, kuin sinulla kuulostaa olevan!
  Ihana kissa ja ihana kissan emäntä, kun ajattelee noin.
  Mukavaa iltaa Anne :)

  VastaaPoista
 2. Voi meidän ihanaa Annea <3 Kissankin vie päivähoitoon <3
  Mulla oli aikoinaan mopsi, se oli musta ja sen nimi oli Ruusu. Ruusu meni mummolaan joka päivä päivähoitoon mukanaan oma pikku laukku. Sielläki mummu syötti raasulle vähän muutaki ko oli sovittu, lättypäivät oli pari kertaa viikossa ;) Hoitoon se lähti mielellään mutta ootti ikkunassa kellontarkasti tiettyyn aikaan, katsomassa milloin se äitee tullee hakemaan....Ruusu nukku mun tyynyllä, oli aina mukana saunassa ja jopa veskissä...
  Calle on niin söpö, ei ihme että teijänki mummu haluaa sen päivähoitoon :)
  Mukavaa keskiviikkua Annelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wuaah! Mulla oikein pisti suuta hymmyyn, kun luin sun kommentin! Voi mikä mopsi ja omistaja! ;)
   Mukavaa torstaita sinnekin! ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit