Kepeyttä ilimassa

HYVÄÄ HUOMENTA, KAMUT!
Täällä ollaan ja oikeinkin kevyenä! ;)
Eilenhän se tosiaan alkoi, Superdieetti. 
Aamu alkoi tietenkin aamupalalla ja mullahan oli totta vie valamiiks jo niin näläkä, että rahka ei ois kyllä maistununna yhtään, vaan maha ois vaatinut juustovoileipätä... no, lusikka lusikalta sain rahkan syötyä ja samalla psyykkasin itseäni siihen, että seuraavan kuuden viikon aikana sitä juustovoileipää ei näy...
Aamulla mietin vielä, että onkohan tästä oikeesti mittään hyötyä, no lähteekö tällä läskit vai menneekö hukkaan ko kankkulan kaivoon ja oon nälissäni seuraavat 6 viikkoo...


No, mutta eläpä huoli. Välipala meni mulla ohite, kun aamupalakin myöhästyi pitkään nukkumisen myötä ja sitten tuli vieraita. Mutta, siitä mää on ylypiä, että kahavipöyvässä oli monenlaista herkkua ja etenkin sitä mun herkkua, suolasta piirakkaa... Ja en ottanu! Join vaan kahavia pari kuppia, mustana niinku aina. Ja eihän tuo oikeestaan tuntunu missään. Mutta, huomasin miten jouduin tsemppaamaan mun oikeaa kättä, ku se meinas ihan vaan huomaamatta välillä hakeutua suklaakupin ääreen, mutta kyllä se totteli, ku muistuttelin läskeistä. :)Niin ja se lounas meni tosiaan kans ohite,mitä ei ois kannattanu eka päivänä tehä, mutta en viihtiny siinä vieraitten aikana alakaa pihivejä paistaa, niin eihän tuossa käyny mitenkään.
Päivälliseksi tein sitte tämmösen herkkulautasen ja voin kertoo, että oli mulla tämänkin jäläkeen vähä näläkä, ku ei ollu sitä leipää, mutta siitäkin selevisin. 
Vessa on ollu kovalla käytöllä ja katetri ois kova sana, kun pittää päntiönnään hypätä hyysissä, mutta ah, ne nesteet! Nehän siellä vain lähtevät ja tekevät minusta niiiin keveän!
Ja iltaa kohti sekin vähän helepotti!
Ja sitä juomista pitäs harrastaa vieläki enemmän, siinä mun pittää vielä petrata.Iltasella käpästiin sitte sähälyssä ja tiiättekö, mulla ei oo vielä IKKÄÄN ollu niin kevyt juosta!! Toiset valitti, ettei kule ja puhalluttaa ja huh huh! Ja minäkö oisin vaan juossut. Tuntu, että tossu oli niin äärimmäisen kevyt.

Sähälyn jäläkeen iltapallaa ja kotimaista sarjaa. 
Voin kertoo, että raejuusto suurena määränä ei oo mun suosikki, mutta onneksi vaihtoehoksi voi kokkeilla sammaa määrää rahkaa tai sitten valkuaisia... pittää vaan ensin hommata se keittiövaaka, niin ei tarvi silimämääräsesti arvioida.

Ja se uni... se ei ota taas tullakseen. Kyllä se sitte aina vihon viimen, mutta jottain pittää keksiä. En tiiä, oonko nyt niin energiaa täynnä vai mikä. No, kait se siittä taas. Aamulla kuitennii jaksan herätä melekosen pirteenä.

Mutta, nyt mulla on vielä pää laittamatta ja vähän ehostetta naamaan ja koulun penkki häämöttää tunnin ajomatkan päässä, joten iltamaan!

Peeäs... painoa on lähtenyt eilisestä jo -900g ;)

Ehkä tää toimii sittenki!!

Ihan parasta päivää, Sulle!

-Hirveen keppein mielin, Anne-

Kommentit

 1. Siis päivässä 900 grammaa...huh mikä pudotus....:)

  VastaaPoista
 2. Hyvä, hyvä Anne, siitä se lähtee!!!! Täällä pidetään sulle pukkuja :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Samantyylisillä pöperöillä täälläkin sinnitellään. Nälkä kurnii, vaan ei auta. Kuudes päivä menossa ja -1200 g kevyempänä. Hyvä me!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua! Muistathan juoda reilusti. 3-4l /vrk On minullakin välillä nälkä,mutta juominen helpottaa vähän.:-) Tsemppiä!

   Poista
 4. BlueHost is ultimately the best web-hosting company for any hosting plans you might require.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit! Ajatukset lämmittävät sydäntäni!

Suositut tekstit